Coaching

Coaching

Voor wie?
Op basis van mijn expertise ontwikkeld op verschillende terreinen bied ik coachings-trajecten aan voor als je vastloopt in je eigen ontwikkelde patronen en daarbij behorende gevoelens en deze graag wil doorbreken of veranderen. Ook andere doelen kunnen in onderling overleg binnen een coachings-traject vallen.

Coachings-trajecten voor hulpverleners
Daarnaast bied ik ook coachings-trajecten aan voor hulpverleners die om psychische redenen uitvallen op het werk of waarbij dat dreigt. Er wordt vooral stil gestaan bij de eigen emoties van de hulpverlener in relatie tot emotionele processen bij cliënten en in behandelteams.

Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om te overleggen over de mogelijkheden voor een coachingstraject.

Werkwijze
Voor alle soorten coachings-trajecten geldt, dat je bereid wilt zijn om naar je eigen gedrag, gedachten en gevoelens te willen kijken en hierop te willen reflecteren. Dit heeft als doel om meer in contact met jezelf te komen en vandaar uit weer verder te kunnen. Een coachingstraject wordt in principe aangegaan voor 10 sessies. Op basis van een eerste gesprek besluiten we samen of we deze serie van 10 gesprekken aangaan. Het is mogelijk om in onderling overleg het traject te verlengen met 5 of 10 gesprekken.

Kosten
De kosten hiervoor zijn € 130,- per uur voor particulieren, voor bedrijven zijn de kosten € 150,- per uur.

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd per telefoon of mail (ook in het weekend) anders wordt er een no show tarief van € 90,- gehanteerd.