De therapeut

De therapeut

Wie ben ik?
Mijn naam is Jeannie Janssen. In mijn praktijk kunnen volwassenen vanaf 18 jaar terecht voor individuele psychotherapie die geïndiceerd zijn voor SGGZ. Specialistische GGZ wordt meestal ingezet bij complexere klachten die al langer dan een half jaar duren.

Type klachten kunnen zijn: angst, (vroegkinderlijk) trauma, depressies, identiteit/autonomieproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek.

Ik werk 30 jaar als psycholoog bij verschillende instellingen. Ik ben GZ-psycholoog en Psychotherapeut, beide volgens Wet BIG geregistreerd. Daarnaast ben ik gekwalificeerd EMDR Europe practitioner. In oktober 2019 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk in Tubbergen.

foto-jeannie-janssen-psy-praktijk-janssen

Mijn visie op mijn werk is om samen met jou dat te doen wat werkt om de klachten/problemen waar je tegen aanloopt te verminderen. Ik ben positief ingesteld en zoek samen met jou naar de beste mogelijke behandeling, waarbij het centrale is dat je in je kracht komt te staan en de regie van jouw leven weer oppakt.

Ik werk integratief, dat betekent dat ik verschillende benaderingen toepas bijvoorbeeld een combinatie van EMDR en schematherapie.

Registraties en lidmaatschappen

– Wettelijk geregistreerd Psychotherapeut BIG nr: 59915667525
– Wettelijk geregistreerd GZ-psycholoog BIG nr: 79915665716
– EMDR Europe practitioner
– KVK nummer:74588311
– AGB Praktijk: 94064675
– AGB individu: 94013011
– Lid van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychotherapie (LVVP)
– Lid van de Vereniging EMDR Nederland (VEN)
– Aspirant schematherapeut van Vereniging voor Schematherapie

Ga naar behandelmethoden
Ga naar contact